Skapa en underbar oas i ditt hem

Alla vill vi renovera badrummet och ha en spa lik upplevelse varje morgon och kväll. Förutom att en badrumsrenovering södertälje ökar värdet på huset förhöjer det även din egen känsla då du vaknar upp på morgonen!

Planering är a och o

Det första du behöver göra för att skapa din fantastiska oas är att planera. Hitta en firma som kan hjälpa dig att rita upp planer och även guida dig till rätt beslut. En badrumsrenovering Stockholm kräver en renoveringsfirma i Stockholm.

Rivning pågår

En renoveringsfirma i Stockholm vet vad det innebär att riva ett helt badrum i Stockholm city. Det krävs licenser och kunskap om hur hela projektet ska gå till. Ta hjälp av de som vet vad de pysslar med för rivningen av det gamla badrummet!

Allt bakom väggarna

Det kan kännas onödigt att spendera pengar på saker som inte syns. Men det kan vara värt det att få avlopp, vattenrör och även el flyttat till optimala platser. Tänk ut hur du vill att badrummet ska se ut och se efter om det är värt det att flytta allt bakom väggarna.

Golvet – en viktig punkt

I Sverige är det rätt kallt om vintern och det kan vara väldigt skönt med golvvärme i badrummet. Förutom en snygg design på golvet som muntrar upp dig på morgonen är det väldigt skönt med ett varmt golv.

Väggarna – en smaksak

Var nog då du väljer ut kakel till väggarna. Du vill att det ska matcha resten av huset men även vara tidlöst. Att byta handdukar och dekorationer är enkelt. Men att byta kakel kan kosta rätt mycket. Var noga i ditt val!

Inredningen är den roliga delen

Här kan du välja att spendera lite extra för att få till den där spa känslan. Leta efter handfat och annat under rean för att spara in lite pengar på badrumsrenoveringen. Det är trots allt allmänt känt att en badrumsrenovering Stockholm kan kosta en del!

Lämna ett svar